петък, 25 март 2011 г.

Смешна полиция, жалка държава, неадекватни медии

   Край на драмата в Сливен! Приключи акцията на полицията!
   Тук изпадам в недоумение. За по-малко от ден терорисът, който застреля човек и взе за заложници няколко други, стана "един неудовлетворен млад човек" ! Медиите го ожалиха, че щял да се самоубива. Изведнъж стигнахме до положение да съчувстваме на човек, който стреля по друг човек  и тормози 2 дни стотици други хора! Взел заем от 1000 лв и не можел да си го плаща! Не могъл да си вземе шофьорския изпит! И затова грабва пистолет!Как да не го ожали човек?! Като се замислих, май всеки втори трябва да грабне пищова!
  Че живеем в ненормална държава ми е ясно отдавна, но абсурдите започнаха да вземат нови върхове! 40 часа нашата полиция провежда "акция". За 40 часа топ-полицаи не намериха начин да арестуват някакъв дрисльо, селянин от кортен, а просто го чакаха да излезе и да се предаде сам! 40 часа не можаха чрез храната и напитките, които му даваха да го упоят и да покажат , че не си вземат напразно заплатите!
   Питам се , какво ли щаха да правят срещу истински престъпници, ако не могат да се справят с превъртял селянин?!
  Питам се какво внушават медиите , като омаловажиха тероростичен акт и застрелването на човек до "лична драма на един неудовлетворен млад човек"?!
  Питам се, като се има предвид броя на неудовлетворените млади хора с лични драми, какво да се очаква оттук натам?!
  Смешните действия на полицията кво да коментирам? Престъпникът се предава с вдигнати ръце, известно време няма никой около него. Някакви специалисти се дотътрят мързеливо, след това виждаме трима полицаи , които приближават криейки се един зад друг, при положение, че мързеливците вече са го начоколили!
ACTION - действие, дейност, деятелност, пол. акция.
Аз някакво действие не видях!
  Време е МВР да обяви нова акция - "Престъпници, предавайте се сами! Нас много ни мързи!"

Няма коментари:

Публикуване на коментар