tag:blogger.com,1999:blog-8780341044155181863.post6356271423258320062..comments2011-12-12T22:34:40.522-08:00Comments on karlson ot pokriva: Мусака с карфиолвалерко перкоhttp://www.blogger.com/profile/12177134830834345493noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8780341044155181863.post-51794472112708111152011-12-12T22:34:40.522-08:002011-12-12T22:34:40.522-08:00требе да си окача фотоапарата в кухнята, иначе ич ...требе да си окача фотоапарата в кухнята, иначе ич не се сещам да си снимам манджите! но пък посетителите на галерията досега не са се оплакали от произведенията ми! :)валерко перкоhttps://www.blogger.com/profile/12177134830834345493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8780341044155181863.post-1844920833378957762011-11-29T08:00:49.267-08:002011-11-29T08:00:49.267-08:00Е хубаво де, ама...не е лошо снимка да съпровожда ...Е хубаво де, ама...не е лошо снимка да съпровожда поста...<br />И от мен един съвет за "пухкава", дебела заливка: Жълтъците и киселото мляко се разбиват отделно от белтъците и след това внимателно се съединяват двете части на заливката със шпатула (примерно) и леки загребващи движения( за да не излезе въздуха от белтъците)...<br />:)RasicArthttp://rasicart.com/noreply@blogger.com